מתכון

סלט אורז אדום

סלט צבעוני, עשיר ובריא של השפית איילת לטוביץ'

19,926 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
סלט אורז אדום. צילום: דניאל לילה
סלט אורז אדום. צילום: דניאל לילה

באמצע יום עבודה שקט במיוחד תפס אותי רעב. לקחתי קערה והתחלתי לטייל במטבח המסעדה, בין הפסים של המנות הראשונות והעיקריות. העמסתי מרכיבים בצורה חופשית, וכשהתקבל סלט צבעוני ועשיר התיישבתי לאכול. בזוית העין הבחנתי בשני הטבחים שלי נועצים עיניים בסלט ומתקרבים אלי עם קערות ביד. אחרי שחלקנו בינינו את הסלט, הסכמנו שעל מנה כזו לא מוותרים ושילבנו אותה בתפריט הקיץ.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את האורז עם הרבה שמן זית ומעט שום. מצננים.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה ומתקנים תיבול. מגישים מייד.