סלט בסגנון תאילנדי, המשלב טופו וירקות מוקפצים. בריאות במיטבה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט:
אופן ההכנה
1
מפרידים ברוקומיני לפרחים וחותכים את הגבעולים לאורך 4 ס”מ.
2
מחממים ווק על להבה גבוהה, מוסיפים שמן ובצל ומקפיצים כדקה.
3
מוסיפים גזר, סלרי, את הברוקומיני והרטבים, סוכר, ג’ינג’ר ושום.
4
מקפיצים 4-3 דקות, עד שהירקות מתחילים להתרכך.
5
מוסיפים פטריות, נבטים וטופו ומקפיצים כ-3 דקות נוספות.
6
מקשטים בכוסברה ומגישים מיד.