מתכון

סלט בריאות חם (מוקפץ)

סלט בסגנון תאילנדי, המשלב טופו וירקות מוקפצים. בריאות במיטבה

5,886 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
סלט בריאות חם (מוקפץ). צילום: ליאת פז | סגנון: שי-לי ליפא
סלט בריאות חם (מוקפץ). צילום: ליאת פז | סגנון: שי-לי ליפא

סלט בסגנון תאילנדי, המשלב טופו וירקות מוקפצים. בריאות במיטבה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט:

אופן ההכנה

1

מפרידים ברוקומיני לפרחים וחותכים את הגבעולים לאורך 4 ס”מ.

2

מחממים ווק על להבה גבוהה, מוסיפים שמן ובצל ומקפיצים כדקה.

3

מוסיפים גזר, סלרי, את הברוקומיני והרטבים, סוכר, ג’ינג’ר ושום.

4

מקפיצים 4-3 דקות, עד שהירקות מתחילים להתרכך.

5

מוסיפים פטריות, נבטים וטופו ומקפיצים כ-3 דקות נוספות.

6

מקשטים בכוסברה ומגישים מיד.