רצוי לתבל אותו כ-10 דקות לפני ההגשה, אבל גם שהות ממושכת ברוטב לא תזיק לו. הכרוב פשוט ייכבש מהחמיצות של הלימון ויתרכך מעט. שימו לב: אפשר לדלג על שלב טיגון הבוטנים ולהשתמש בבוטנים קלויים קנויים, אבל אז חייבים להיזהר עם המלח (הבוטנים הקנויים מאוד מלוחים ויפרישו מלח לרוטב).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
בבית:
1
קולים את הבוטנים במחבת עם מעט שמן 3-2 דקות לגוון שחום בהיר.
בשטח:
2
מוציאים לנייר סופג ומפזרים מעל מלח. מנערים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עד שהסוכר מתמוסס.
3
מערבבים קלות את חומרי הסלט בקערה.
4
כ-10 דקות לפני ההגשה יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.