החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חוצים את הסלקים, חותכים לרצועות בעובי 2-1 ס"מ ומניחים בקערה.
2
מוסיפים חומץ, מלח, פלפל שאטה, כוסברה טרייה ויבשה ואגוזים טחונים ומערבבים היטב.
3
לפני ההגשה מפזרים אגוזי מלך קצוצים וגבינה.
השילוב של סלק וגבינות תמיד עובד טוב ביחד, וכאן מגיעה הגרסה הגאורגית עם גבינת סולוגוני ואגוזים
חוצים את הסלקים, חותכים לרצועות בעובי 2-1 ס"מ ומניחים בקערה.
מוסיפים חומץ, מלח, פלפל שאטה, כוסברה טרייה ויבשה ואגוזים טחונים ומערבבים היטב.
לפני ההגשה מפזרים אגוזי מלך קצוצים וגבינה.