מתכון

סלט סלק, אגוזים וגבינת סולוגוני

השילוב של סלק וגבינות תמיד עובד טוב ביחד, וכאן מגיעה הגרסה הגאורגית עם גבינת סולוגוני ואגוזים

8,027 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2017
סלט סלק, אגוזים וגבינת סולוגוני. צילום: דניאל לילה | סגנון: תמי סגל
סלט סלק, אגוזים וגבינת סולוגוני. צילום: דניאל לילה | סגנון: תמי סגל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חוצים את הסלקים, חותכים לרצועות בעובי 2-1 ס"מ ומניחים בקערה.

2

מוסיפים חומץ, מלח, פלפל שאטה, כוסברה טרייה ויבשה ואגוזים טחונים ומערבבים היטב.

3

‏לפני ההגשה מפזרים אגוזי מלך קצוצים וגבינה.