"הסלט הזה תמיד מזכיר לי את אמא שלי, ילידת אוקראינה, שהיתה מכינה אותו עם שמנת חמוצה. אני מכינה אותו עם גבינת רוקפור, שמוסיפה מליחות ופיקנטיות.”(לידיה ליפא)
בשביל צבעוניות הסלט, מומלץ להשתמש בתפוחי עץ בשני צבעים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
1
פורסים תפוחים לפרוסות דקיקות בעזרת סכין חד או מנדולינה ומעבירים לקערה. יוצקים מיץ לימון למניעת השחרה ומערבבים.
2
מסדרים את פרוסות התפוחים על צלחת. מפזרים סלרי, אגוזים, סלק וגבינה.
3
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.