מתכון

סלט סלרי ואננס ברוטב מיו-יוגורט עם נענע וסומאק

החלפתי את התפוח בסלרי וקיבלתי סלט וולדורף עם טעמים ומרקמים מוקצנים

1,870 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט סלרי ואננס ברוטב מיו-יוגורט עם נענע וסומאק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
סלט סלרי ואננס ברוטב מיו-יוגורט עם נענע וסומאק. צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע

החלפתי את התפוח בסלרי וקיבלתי סלט וולדורף עם טעמים ומרקמים מוקצנים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב מיו-יוגורט:

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים שורשי סלרי עם מיץ לימון בקערה למניעת השחרה. מוסיפים סלרי ואננס ומערבבים.

2

מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.

3

מערבבים עם הסלט ומשהים במקרר 30 דקות לפני ההגשה לספיגת טעמים. מוסיפים פקאנים ומגישים.

גיוונים:

מחליפים את הסומאק במיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד.

מוסיפים לסלט 100 גרם גורגונזולה מפוררת.