החלפתי את התפוח בסלרי וקיבלתי סלט וולדורף עם טעמים ומרקמים מוקצנים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב מיו-יוגורט:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים שורשי סלרי עם מיץ לימון בקערה למניעת השחרה. מוסיפים סלרי ואננס ומערבבים.
2
מערבבים את חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול.
3
מערבבים עם הסלט ומשהים במקרר 30 דקות לפני ההגשה לספיגת טעמים. מוסיפים פקאנים ומגישים.
מחליפים את הסומאק במיץ וקליפה מגוררת מלימון אחד.
מוסיפים לסלט 100 גרם גורגונזולה מפוררת.