מתכון

סלט עגבניות מצומקות

כשהעגבניות עדיין חמימות וממיסות את המוצרלה הטרייה או עם עגבניות שנשמרו במקרר

2,956 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט עגבניות מצומקות. צילום: דניאל לילה
סלט עגבניות מצומקות. צילום: דניאל לילה

כשהעגבניות עדיין חמימות וממיסות את המוצרלה הטרייה או עם עגבניות שנשמרו במקרר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-120 מעלות.

2

מניחים עגבניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ממליחים, מפזרים תימין ורוזמרין ומניחים להן להתייבש 3 שעות. מצננים.

3

מוסיפים לעגבניות החמות מוצרלה טרייה ואת שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים מיד.

מעדיפים בשר? מחליפים את המוצרלה בקוביות חזה עוף מבושל או פסטרמה הודו.
סלט-ארוחה: מוסיפים פסטה מבושלת או קרעים של פיתה או לחם קלוי.