מתכון

סלט עוף עם סלרי, תפוז, תפוח ירוק, אגוזים וגרעינים

כל מרכיב מוסיף נדבך לעושר המרקמים והטעמים - רך או קראנצ’י, מרענן או אדמתי, חמוץ או מתוק

2,918 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט עוף עם סלרי, תפוז, תפוח ירוק, אגוזים וגרעינים
סלט עוף עם סלרי, תפוז, תפוח ירוק, אגוזים וגרעינים

אפשר להכין את מרכיבי הסלט עד יום לפני הארוחה ולערבב בסמוך להגשה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

צולים חזות עוף במחבת לוהטת עם מעט שמן זית כ-3 דקות מכל צד. אם החזות אינן עשויים בפנים (יתכן שבשל עוביים הם יישארו נאים), מכניסים אותם לכ-4 דקות לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. היזהרו מצליית יתר.

2

מערבבים את כל הרכיבים פרט לאגוזים וגרעינים יחד בקערה גדולה. מוסיפים את האגוזים והגרעינים ומגישים.