מתכון

סלט פאטוש וחציל

סלט טרי-טרי, שמוסיפים לו קוביות מטוגנות של חצילים ושל לחם מאתמול וביצה עלומה או טחינה

14,656 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט פאטוש וחציל . צילום: דניאל לילה
סלט פאטוש וחציל . צילום: דניאל לילה

הבעל של לייזה פנלים הכי אוהב בעולם חצילים. לטענתה בביתה חצילים מתפקדים על תקן מיישבי סכסוכים ובכל פעם שמתחילה מריבה חצילים נכנסים לתנור או למחבת ומייד הכל נשכח.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למטוגנים:

אופן ההכנה

1

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק ומטגנים קוביות לחם להזהבה. מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת.

2

מוסיפים לשמן קוביות חציל ומטגנים 5 דקות להזהבה. מוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת.

3

מערבבים את חומרי הסלט בקערה, מוסיפים קוביות חציל ולחם מטוגנות ומניחים מעל ביצים עלומות וטחינה.