מתכון

סלט פטריות אסיאתי

את פטריות השמפיניון מוסיפים טריות, ואת שאר הפטריות (פורטובלו, ירדן ושיטאקי) מקפיצים בשמן

36,422 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
סלט פטריות אסיאתי. צילום: דן לב
סלט פטריות אסיאתי. צילום: דן לב

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון:

לרוטב:

אופן ההכנה

1

מטגנים פטריות פורטובלו ושיטאקי (או ירדן) במחבת חמה עם שמן עד השחמה. מצננים לטמפ' החדר ומעבירים לקערה. את השמפיניון משאירים ללא טיגון.

2

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים בעדינות.

3

מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט.

גיוונים:

  • מוסיפים 1/4 כוס תערובת עשבי תיבול – כוסברה, נענע ובזיליקום.
  • מוסיפים רצועות של חציל מטוגן.
  • מוסיפים חופן אטריות אורז מבושלות.