בסלט הזה לא תמצאו כמעט ירקות, אלא בעיקר פטריות שהופכות אותו למה עשירה ומלאה בטעם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מניחים את כל הפטריות למעט פטריות האנוקי בקערת ערבוב יחד עם תימין ומעט שמן, מלח ופלפל. מערבבים היטב, מעבירים לתבנית ואופים 20 דקות.
3
מעבירים את הפטריות הצלויות לקערה. מוסיפים את כל שאר רכיבי הסלט למעט פטריות האנוקי והצנוברים או הפקאן. משרים יחד למשך כ-10 דקות לפני ההגשה.
4
מוסיפים פטריות אנוקי וצנוברים או פקאן ומגישים מיד.