מתכון

סלט פטריות ועגבניות לחות

בסלט הזה לא תמצאו כמעט ירקות, אלא בעיקר פטריות שהופכות אותו למה עשירה ומלאה בטעם

2,303 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלט פטריות ועגבניות לחות. צילום: בועז לביא
סלט פטריות ועגבניות לחות. צילום: בועז לביא

בסלט הזה לא תמצאו כמעט ירקות, אלא בעיקר פטריות שהופכות אותו למה עשירה ומלאה בטעם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מניחים את כל הפטריות למעט פטריות האנוקי בקערת ערבוב יחד עם תימין ומעט שמן, מלח ופלפל. מערבבים היטב, מעבירים לתבנית ואופים 20 דקות.

3

מעבירים את הפטריות הצלויות לקערה. מוסיפים את כל שאר רכיבי הסלט למעט פטריות האנוקי והצנוברים או הפקאן. משרים יחד למשך כ-10 דקות לפני ההגשה.

4

מוסיפים פטריות אנוקי וצנוברים או פקאן ומגישים מיד.

גיוון: במקום צנוברים אפשר להשתמש ב-2 כפות אגוזי פקאן קלויים.