אמנם מקורו בארצות הברית ולא באיטליה, אבל הוא נחשב לאחד הסלטים האהובים בכל מסעדה. שימו לב לרוטב הקיסר – משתמשים במיונז מוכן ומוסיפים לו רוטב דגים תאילנדי, שמחליף את האנשובי המקורי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לחזה עוף:
לרוטב קיסר:
אופן ההכנה
משרים את חזה העוף:
1
מניחים בקערה קוביות חזה עוף, שמן זית ותימין ומערבבים. משרים את העוף כשעתיים.
מכינים רוטב קיסר:
2
מניחים בצנצנת גבוהה את כל החומרים וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה.
צולים את העוף:
3
מחממים מחבת פסים, מוסיפים את קוביות העוף וצורבים קצרות מכל הצדדים.
מרכיבים את הסלט:
4
קורעים חסה בידיים ומניחים בקערת הגשה. מוסיפים את הרוטב, פרמזן וקרוטונים ומערבבים עד שהחסה עטופה ברוטב. מפזרים מעל נתחי עוף ומגישים מיד.