מתכון

סלט קיסר של פיאצה רוסטיקו

מתכון לסלט הקלאסי והאהוב שניתן למצוא בתפריט של מסעדות רבות, מוגש כאן בשדרוג של רוטב דגים תאילנדי

12,335 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2017
סלט קיסר. צילום: דניאל לילה
סלט קיסר. צילום: דניאל לילה

אמנם מקורו בארצות הברית ולא באיטליה, אבל הוא נחשב לאחד הסלטים האהובים בכל מסעדה. שימו לב לרוטב הקיסר – משתמשים במיונז מוכן ומוסיפים לו רוטב דגים תאילנדי, שמחליף את האנשובי המקורי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לחזה עוף:

לרוטב קיסר:

אופן ההכנה

משרים את חזה העוף:

1

מניחים בקערה קוביות חזה עוף, שמן זית ותימין ומערבבים. משרים את העוף כשעתיים.

מכינים רוטב קיסר:

2

מניחים בצנצנת גבוהה את כל החומרים וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה.

צולים את העוף:

3

מחממים מחבת פסים, מוסיפים את קוביות העוף וצורבים קצרות מכל הצדדים.

מרכיבים את הסלט:

4

קורעים חסה בידיים ומניחים בקערת הגשה. מוסיפים את הרוטב, פרמזן וקרוטונים ומערבבים עד שהחסה עטופה ברוטב. מפזרים מעל נתחי עוף ומגישים מיד.