מתכון

סלט רוסטביף

גרסה זריזה לרוסטביף למי שממהר או רוצה רק כמות קטנה כדי לשלב בסלט - כמו כאן. המתכון יעבוד עם כל נתח שטוב לצלייה

2,291 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
צילום: ריאן
צילום: ריאן

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוסט

לסלט:

לרוטב:

אופן ההכנה

1

משמנים מחבת עם תחתית עבה או פלאנצ’ה ומלהיטים אותה

2

צולים את נתחי הבשר דקה-שתיים מכל צד, תלוי במידת העשייה הרצויה. מתבלים במלח ופלפל.

מכינים סלט ורוטב ומגישים:

3

מסדרים את עלי הבייבי בקערת הגשה, מפזרים חצאי עגבניות שרי ובצל.

4

מנערים בצנצנת או מערבבים בקערית את כל חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט. מערבבים.

5

מניחים את נתחי הבשר מעל הסלט ומגישים.