החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב טומטצ’ילי:
לסלט:
אופן ההכנה
מכינים רוטב טומטצ’ילי:
1
טוחנים את כל רכיבי הרוטב חוץ משמן זית ושמן שומשום בבלנדר או במעבד מזון למחית אחידה. מסננים ומוסיפים שמן זית ושומשום. הרוטב יישמר יומיים-שלושה במקרר.
מכינים את הסלט ומגישים:
2
מערבבים את כל חומרי הסלט בקערה גדולה, מתבלים ברוטב, מסדרים מעל את פרוסות הסינטה ומגישים.
לגרסה אקסטרה חריפה:
3
מוסיפים לבלנדר כ-3 כפות סיראצ’ה (רסק פלפלים אסיאתי חריף, להשיג במעדניות ובחנויות המתמחות) ו-1/2 פלפל ירוק חריף.
גיוון: במקום פפאיה ירוקה אפשר להשתמש במנגו ירוק או פפאיה כתומה קשה.