המתיקות הטבעית העדינה של השקדים מזנקת החוצה כשמצמידים להם את בני הזוג הנכונים (ובמיוחד אחרי אפייה קצרה בתנור), במקרה הזה: סלמון טרי וזיגוג של חרדל-סויה ומייפל, הדואג לכך שהשקדים יידבקו היטב לדג. גיוון: במקום סירופ מייפל ניתן להשתמש בסילאן טבעי (ללא סוכר).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשימון:
לזיגוג חרדל-סויה -מייפל:
לקראסט:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה משומן קלות.
2
מערבבים את חומרי הזיגוג.
3
מניחים נתחי סלמון בתבנית ומברישים בזיגוג.
4
מערבבים את חומרי הקראסט ומניחים על הנתחים.
5
אופים 10 דקות לנתח דק יחסית ו-13 דקות לנתח עבה יותר.