מתכון

סלמון "מנגו" בשני רטבים

מנת סלמון חגיגית, שחורצים באותו אופן שחוצים מנגו, מבלי לפגוע במרקם ועם מקסימום אפקט "וואו"

1,915 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
סלמון "מנגו" בשני רטבים. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
סלמון "מנגו" בשני רטבים. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב שום, רימונים וג'ינג'ר:

לרוטב צ'ילי חריף-מתוק:

אופן ההכנה

1

מוציאים את הסלמון מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.

2

מחממים תנור ל-200 מעלות.

3

מחלקים את הסלמון ל-8 פילטים אישיים. חורצים כל פילה לקוביות בשתי וערב, כמו שחורצים מנגו, בלי לפגוע בעור.

4

מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ממליחים ומפלפלים. מברישים את הסלמון בנדיבות ברוטב המועדף.

5

אופים 15-10 דקות, עד שהסלמון מוכן.