מתכון

סלמון עם מיקס פטריות במעטפת עם יין ועשבי תיבול

שידוך מוצלח בין פילה סלמון לפטריות טריות קלילות, בריאות וטעימות.

37,252 בשלנים התעניינו במתכון זה
סלמון עם מיקס פטריות יער. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלמון עם מיקס פטריות יער. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

הן קלילות, הן בריאות והכי חשוב – כל כך טעימות! חותכים לסלט, מקפיצים או אופים – הפטריות מתאימות למגוון רחב של מאכלים בטעמים ובסגנונות שונים. כאן הן משתדכות עם פילה סלמון בשיטת צלייה השומרת על עסיסיות הדג והפטריות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מערבבים 1/2 ק"ג מיקס פטריות פרוסות עם 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור ומחלקים בין 6 יריעות של נייר אפייה.

3

מניחים על הפטריות בכל יריעה נתח פילה סלמון, גבעול תימין וגבעול רוזמרין ומזלפים כף יין לבן.

4

סוגרים בצורה מהודקת - אפשר לקשור לצרור בעזרת חוט מטבח או לקפל בקיפולים כפולים לאטימה מלאה.

5

אופים 12-10 דקות עד שאריזות הנייר מתנפחות. מגישים מייד.