הן קלילות, הן בריאות והכי חשוב – כל כך טעימות! חותכים לסלט, מקפיצים או אופים – הפטריות מתאימות למגוון רחב של מאכלים בטעמים ובסגנונות שונים. כאן הן משתדכות עם פילה סלמון בשיטת צלייה השומרת על עסיסיות הדג והפטריות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
2
מערבבים 1/2 ק"ג מיקס פטריות פרוסות עם 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל שחור ומחלקים בין 6 יריעות של נייר אפייה.
3
מניחים על הפטריות בכל יריעה נתח פילה סלמון, גבעול תימין וגבעול רוזמרין ומזלפים כף יין לבן.
4
סוגרים בצורה מהודקת - אפשר לקשור לצרור בעזרת חוט מטבח או לקפל בקיפולים כפולים לאטימה מלאה.
5
אופים 12-10 דקות עד שאריזות הנייר מתנפחות. מגישים מייד.