מתכון

סלסת ענבים

מתכון אהוד מאוד בקרב בני משפחתי. הוא לא מכסיקני בכלל, אך הולך טוב עם חלפניו ממולא בגבינה

505 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
סלסת ענבים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סלסת ענבים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מתכון אהוד מאוד בקרב בני משפחתי. הוא לא מכסיקני בכלל, אך הולך טוב עם חלפניו ממולא בגבינה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים יחד כשעה לפני ההגשה

2

סמוך להגשה מוסיפים כוסברה ומערבבים.

טיפ: אם תביאו לרתיחה את יתרת הסלסה, ישתנה טעמה והיא תאבד את רעננותה, אבל כך תאריכו את חייה עד שבוע במקרר.

גיוון: אם אין לימון אפשר להשתמש בליים.