קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב משלושה חומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום. הוספנו גם פירות כדי לרענן את הטעם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
צולים מרשמלו על האש בעזרת שיפוד או על רדיד אלומיניום עד שהם מתחממים ומתרככים. מניחים על ביסקוויט, מוסיפים 2 קוביות שוקולד ופרי וסוגרים בביסקוויט נוסף.
2
מכינים מראש
מניחים על ביסקוויט 2 קוביות שוקולד, מרשמלו וחצי תות וסוגרים בביסקוויט נוסף. עוטפים כל "סנדוויץ" בנייר כסף (כמו סוכריה) וצולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.
לקינוח גדול בתבנית
מניחים תבנית (קרמיקה או אלומיניום חד-פעמית) על רשת הגריל. מוסיפים פירות וכשהם מתרככים ומגירים נוזלים מוסיפים מרשמלו ושוקולד. כשהכל נמס מורידים מהגריל ומפוררים מעל הכל ביסקוויטים.