מתכון

סמורס

קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב מחומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום

17,987 בשלנים התעניינו במתכון זה
סמורס. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע
סמורס. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב משלושה חומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום. הוספנו גם פירות כדי לרענן את הטעם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

צולים מרשמלו על האש בעזרת שיפוד או על רדיד אלומיניום עד שהם מתחממים ומתרככים. מניחים על ביסקוויט, מוסיפים 2 קוביות שוקולד ופרי וסוגרים בביסקוויט נוסף.

2

 

מכינים מראש

מניחים על ביסקוויט 2 קוביות שוקולד, מרשמלו וחצי תות וסוגרים בביסקוויט נוסף. עוטפים כל "סנדוויץ" בנייר כסף (כמו סוכריה) וצולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.

לקינוח גדול בתבנית

מניחים תבנית (קרמיקה או אלומיניום חד-פעמית) על רשת הגריל. מוסיפים פירות וכשהם מתרככים ומגירים נוזלים מוסיפים מרשמלו ושוקולד. כשהכל נמס מורידים מהגריל ומפוררים מעל הכל ביסקוויטים.