החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
משמנים תבנית ב-20 גרם חמאה מומסת ומפזרים 3-2 כפות סוכר על התחתית והדפנות.
3
מקציפים את יתרת החמאה והסוכר לקרם אוורירי. מוסיפים ביצים אחת-אחת תוך כדי הקצפה, עד שהן נבלעות. מוסיפים ריקוטה, שמנת, מיץ וקליפת לימון ומערבלים לתערובת אחידה. מאטים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח ומערבלים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית.
4
אופים כ-50 דקות, או עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם שננעץ יוצא יבש עם פירורים לחים. שומרים מכוסה כדי למנוע ייבוש.