מתכון לעוגיות אמרטי. העוגיות הנפלאות ישמשו אתכם להכנת קינוח זביונה עם דובדבני אמרנה, וגם כנשנוש טעים ופריך.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים חלבונים 4-3 דקות לקצף רך אך יציב.
2
מערבבים בקערה אחרת אבקת סוכר ושקדים טחונים. מקפלים פנימה את קצף החלבונים, מוסיפים את תמצית השקדים ומטמיעים בתערובת.
3
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
מעצבים מהבצק 30 כדורים קטנים (בגודל דובדבן, כ-15 גרם כל אחד) ומניחים בתבנית במרווחים קטנים, כדי שהעוגיות שלא יידבקו באפייה.
5
אופים כ-10 דקות עד שהעוגיות מתקשות מעט אבל נותרות בהירות.
6
מצננים ושומרים בקופסה אטומה עד שבוע.