כולנו מכירים אותן בגרסת השוקולד, אבל הגרסה הלימונית לא פחות יפה וטעימה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
שמים את כל החומרים למעט שוקולד לבן בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים לתערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד ומערבלים עד שהוא נטמע. מעבירים למקרר לשעה לפחות ועד יממה.
2
יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3 ס"מ בעזרת כף ומניחים על מגש מרופד בנייר אפייה. מעבירים למקרר ל-30 דקות.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
שמים אבקת סוכר בצלחת עמוקה ומגלגלים בה את הכדורים פעמיים. מניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ.
5
אופים 9 דקות רק עד שהעוגיות נסדקות והן עדיין רכות. מצננים (במהלך הצינון העוגיות מתייצבות).
6
שומרים עד 5 ימים בכלי אטום בטמפ' החדר.