מתכון

עוגיות מלוחות עם גאודה ופרג

עוגיות גבינה ממכרות שהיגרו מהונגריה, עם טוויסט אישי של מיקי שמו שהופך את הבצק לרך ונימוח

19,477 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2017
עוגיות מלוחות עם גאודה ופרג. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
עוגיות מלוחות עם גאודה ופרג. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי:

אופן ההכנה

מכינים את הבצק: 

1

מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה 2-3 דקות במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד.

מכינים את העוגיות:

2

מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 1 ס"מ. מעבירים את הנייר לתבנית. מורחים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים פרג באופן שווה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.

3

מחממים תנור ל-170 מעלות.

4

חותכים את הבצק למלבנים בגודל 3*4 ס"מ.

5

אופים 25-30 דקות עד הזהבה.

6

מצננים היטב ומאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים.

מאפיגיוון:

  • במקום פרג משתמשים בשומשום, קצח, גרגירי חרדל או שילוב שלהם.
  • במקום גאודה משתמשים בגבינת פרמזן.