החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
מכינים את הבצק:
1
מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה 2-3 דקות במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד.
מכינים את העוגיות:
2
מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעלה בעובי 1 ס"מ. מעבירים את הנייר לתבנית. מורחים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים פרג באופן שווה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
3
מחממים תנור ל-170 מעלות.
4
חותכים את הבצק למלבנים בגודל 3*4 ס"מ.
5
אופים 25-30 דקות עד הזהבה.
6
מצננים היטב ומאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים.
מאפיגיוון:
- במקום פרג משתמשים בשומשום, קצח, גרגירי חרדל או שילוב שלהם.
- במקום גאודה משתמשים בגבינת פרמזן.