כולם מקטרים כמה קשה להכין מקרונים מקצועיים. ואנחנו אומרים: די לטהרנות! עוגיות מקרון לא תמיד צריכות להיות מדוגמות כמו חיילים. הנה מתכון שכיף להכין בבית, ומי שלא נאה לו – שישאיר לנו.
הבאנו לכם את כל השלבים לעוגיית מקרון שכיף להכין בבית:
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית קרם שוקולד:
למלית קרם שוקולד לבן:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכינים מקרונים
2
מקציפים חלבון וסוכר במיקסר עם וו בלון לקצף יציב.
3
מנפים יחד אבקת סוכר ואבקת שקדים בקערה נפרדת. מקפלים את אבקת השקדים לתוך החלבון המוקצף.
4
מזלפים את המרנג על 2 תבניות מרופדות בנייר אפייה.
5
אופים 4 דקות, מסובבים את התבניות ואופים 4 דקות נוספות. מצננים.
ממלאים את המקרונים
6
בוחרים אחת מהמליות: מביאים שמנת לרתיחה בסיר קטן ומסירים מהאש.
7
מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים חמאה וטורפים עד שהיא נמסה. מצננים ומעבירים לשקית זילוף.
8
מזלפים מן המלית על מחצית מהעוגיות, ומכסים בשאר העוגיות. שומרים בכלי אטום.