החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים חמאה, סוכר וביצים במיקסר במהירות בינונית כ-3 דקות עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים קוואקר ושני סוגי קמח ומערבלים עוד דקה. מוסיפים פירות מיובשים ואגוזים ומערבלים לפיזור אחיד בבצק.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
3
יוצרים כדורים בגודל אגוזי מלך בידיים רטובות ומסדרים בתבנית.
4
אופים 15 דקות עד שהעוגיות יציבות וזהובות (לקבלת מרקם אקסטרה פריך אופים עוד 5 דקות).