גיוון: את הקוטג' אפשר להחליף בגבינת ריקוטה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את הבצק:
2
מערבלים את חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית 5 דקות עד שמתקבל בצק רך ונוח לעבודה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים ל-30 דקות במקרר.
מכינים את המלית:
3
מערבבים את חומרי המלית במטרפה.
4
מרדדים את הבצק על משטח עבודה עם נייר אפייה לעלה מלבני בגודל 70X35 ס”מ ועובי 3 מ”מ.
5
מורחים את המלית על פני הבצק ומגלגלים לגלילה ארוכה. פורסים לפרוסות בעובי 1½ ס”מ ומניחים בתבנית, כשהחלק החתוך כלפי מעלה.
6
אופים 17-15 דקות עד להזהבה. מצננים.
מכינים את הציפוי ומצפים:
7
מערבבים אבקת סוכר, חלבון ומיץ לימון לתערובת סמיכה במרקם של שמנת. מוסיפים מעט אבקת סוכר או לימון אם צריך.
8
מצפים את החלק העליון של העוגיות ומגישים מייד או מקררים ושומרים בקופסה אטומה.