מתכון

עוגת בננות ותפוז בקראסט אגוזים

אם יש לכם בננות ותפוזים - המנה כבר חצי מוכנה - היא מתבססת ברובה על חומרי המזווה. עוגה עסיסית שנהדרת ליד הקפה

42,705 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
עוגת בננות ותפוז בקראסט אגוזים. שפרה לאונר
עוגת בננות ותפוז בקראסט אגוזים. שפרה לאונר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לעוגה:

לקרסט אגוזים:

לשימון התבניות:

אופן ההכנה

1

חממו תנור ל – 180 מעלות ושמנו את התבניות.

2

ערבבו את כל חומרי הקראסט במערבל לפירורים קטנים.

3

בקערת המערבל שימו את הביצים יחד עם הסוכר, הקציפו לקצף, הנמיכו את מהירות המערבל והוסיפו את השמן. הוסיפו את יתר מרכיבי העוגה, כולל הבננות והמיץ, ערבלו לאט עד למירקם אחיד.

4

העבירו 1/2 מהכמות לתבניות, פזרו 1/2 מהקראסט, העבירו את שאר התערובת מעל הפירורים, ושוב קראסט מעל הבלילה. בעזרת כף ערבבו כמו מירקם שיש.

5

אפו כ – 45 ד', עד שקיסם יצא יבש.