מתכון

עוגת גבינה אישית עם מערבולת ריבה

עוגות אישיות עם מלית גבינה דחוסה ועסיסית (כמו בעוגת גבינה של סבתא) ונצנוצי ריבה אדומים

4,208 בשלנים התעניינו במתכון זה
עוגת גבינה אישית עם מערבולת ריבה. צילום: דניאל לילה | עיצוב: עמית פרבר
עוגת גבינה אישית עם מערבולת ריבה. צילום: דניאל לילה | עיצוב: עמית פרבר

פתרון מושלם לקינוח בפיקניק שבועות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבסיס:

למלית:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית קאפקייקס במנז’טים (עטרות נייר).

2

מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה לתערובת אחידה. מניחים כף פירורים בכל מנז’ט ומהדקים היטב (אפשר באמצעות תחתית של כוס). מקפיאים 15 דקות.

3

מכינים את המלית ואופים: שמים את חומרי המלית למעט הריבה בקערה גדולה ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת חלקה. יוצקים את המלית על הבסיסים עד 3/4 גובה כל מנז’ט.

4

מערבבים ריבה בקערית ומטפטפים ממנה בעזרת כפית 5-4 נקודות על תערובת הגבינה בכל עוגה. יוצרים מערבולות של ריבה וגבינה בעזרת קיסם.

5

אופים 20-18 דקות עד שהקאפקייקס יציבים. מצננים.

6

שומרים במקרר עד ההגשה.