אפשר להכין את העוגה עד 3 ימים מראש ולחמם חימום עדין בתנור ב-100 מעלות 10 דקות לפני ההגשה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-150 מעלות.
2
מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו בלון להקצפה לקבלת מרקם אחיד. ממשיכים להקציף את התערובת כ-3 דקות נוספות לקבלת מרקם אוורירי. יוצקים לתבנית.
3
אופים 35 דקות עד שהעוגה יציבה בשוליים ורוטטת מעט במרכז. מצננים מעט (עד 60-50 מעלות) ומגישים חמים, מומלץ עם שמנת חמוצה.