החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי גנאש צ'ילי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
מכינים את העוגה:
2
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי ומערבבים היטב. מוסיפים אבקת קקאו ומערבבים עד שהיא נטמעת.
3
מקציפים ביצים וסוכר כ-5 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת לתערובת תפוחה ובהירה.
4
מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ושמנת מתוקה ומערבלים עד שהם נטמעים.
5
מוסיפים קמח, אבקת אפייה ופלפל ומקפלים לתוך התערובת עד שהיא נעשית אחידה וחלקה. יוצקים את התערובת לתבנית.
6
אופים 35-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. מצננים.
מכינים את הציפוי ומצפים:
7
מביאים לרתיחה שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים לקבלת מרקם חלק. מוסיפים צ'ילי ומערבבים. מצננים לטמפ' החדר.
8
יוצקים את הציפוי על העוגה בצורה חופשית.
9
שומרים את העוגה במקרר עד 5 ימים. רצוי להגיש בטמפ' החדר.