החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי (גנאש):
לקישוט:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160-150 מעלות.
מכינים את העוגה:
2
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
3
מערבלים במיקסר חלמונים עם סוכר, עד לקבלת תערובת אחידה במרקם קרמי. מוסיפים קמח ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
4
מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מקפלים את קצף החלבונים לתערובת השוקולד. מעבירים את המסה לתבנית אפייה משומנת ומרופדת בנייר אפייה.
5
אופים כ-25 דקות. העוגה צריכה להיות רוטטת במרכזה. מוציאים את העוגה מהתנור ומכסים עם מגש או צלחת גדולה עד לקירור.
מכינים את הציפוי:
6
מחממים שמנת במיקרוגל, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
7
משחררים את העוגה מהתבנית ומניחים על רשת. יוצקים מעל את הציפוי, כך שיכסה את כל העוגה באופן שווה. מעבירים למקרר לכמה שעות. מקשטים בתפוזונים מסוכרים.