מתכון

עוגת תרד ובטטה

המראה כמו עוגה חגיגית, הטעם גן עדן מלוח

49,892 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
עוגת תרד ובטטה. צילום: דניאל לילה
עוגת תרד ובטטה. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק.

2

מערבבים ביצים, חלב ושמן. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב. מוסיפים ירקות, קשקבל ותבלינים, מערבבים ויוצקים לתבנית.

3

אופים כ-45 דקות, עד שהעוגה תפוחה זהובה וקיסם שננעץ בה יוצא יבש.