החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
חולטים שעועית במים רותחים במשך 5 דקות, מסננים ומעבירים למי קרח.
2
מתבלים את העוף במלח ופלפל ומצפים בקמח.
3
מחממים ווק ומוסיפים שמן שומשום. כשהשמן חם, מוסיפים בצל ירוק, שום וג'ינג'ר ומטגנים כדקה עד שעולה ניחוח.
4
מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים 3-2 דקות עד שהן מלבינות.
5
מוסיפים את השעועית, סויה, טריאקי ושומשום ומקפיצים יחד 3 דקות.
6
מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים קשיו, שומשום וכוסברה ומגישים.