מתכון

עלי אנדיב ממולאים בסלט תפוחי עץ, סלרי ואגוזי מלך

עלי האנדיב משמשים ככלי הגשה אלגנטי וטעמם הרענן מאזן היטב את הטעמים החזקים של גבינת הרוקפור

3,845 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
עלי אנדיב ממולאים בסלט תפוחי עץ, סלרי ואגוזי מלך. צילום: אסף רונן
עלי אנדיב ממולאים בסלט תפוחי עץ, סלרי ואגוזי מלך. צילום: אסף רונן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלט:

אופן ההכנה

1

מניחים בקערה קוביות תפוחים ויוצקים עליהן לימון. מוסיפים סלרי, אגוזי מלח, מלח, פלפל ולימון ומערבבים.

2

מסדרים על כלי הגשה עלי אנדיב וממלאים אותם בסלט. מניחים פרוסה דקה של גבינת רוקפור או גבינה חריפה אחרת בכל עלה.