מנה מהמטבח הערבי שהפכה טרנדית מאוד בשנים האחרונות. כאן בגרסה מעט מעודנת עם נענע ופיסטוקים ורוטב יוגורט בצד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
לצלייה:
לטחינה יוגורט:
אופן ההכנה
מכינים טחינה יוגורט:
1
מערבבים את כל מרכיבי הטחינה יוגורט, טועמים ומתקנים תיבול.
מכינים מלית:
2
מערבבים את כל מרכיבי המלית בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים את העראייס:
3
מניחים חופן בשר בכל חצי פיתה ומשטחים. מברישים את חצאי הפיתות בשמן זית.
4
מחממים מחבת פסים או גריל או טוסטר אובן וצורבים את הפיתות משני הכיוונים עד שהן שחומות. מגישים לצד טחינה יוגורט.