שימו לב: את העוגה מכינים יום לפני ההגשה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעוגת פאדג’:
לנוגטין:
לקישוט:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכינים עוגת פאדג’:
2
ממיסים שוקולד, חמאה ו-1/4 כוס סוכר על בן-מארי או במיקרוגל.
3
מקציפים ביצים עם יתרת הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. מקפלים את תערובת השוקולד לקצף הביצים.
4
מקפלים לתוך המסה אגוזי מלך וקמח. מוסיפים שמן ומערבבים. יוצקים לתבנית בקוטר 20 ס”מ.
5
אופים כ-20 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח. מצננים.
מכינים את הנוגטין ומרכיבים את העוגה:
6
מביאים לרתיחה שמנת מתוקה, יוצקים על שוקולד חלב ונוגט, מערבבים ומצננים.
7
מקפלים לתערובת הנוגט שמנת מוקצפת ויוצקים על הפאדג’. מעבירים למקרר למשך הלילה.
8
מפזרים מעל מעט קקאו ושבבי שוקולד.