מתכון

פאקורה – טיגוניות ירק מהמטבח ההודי

פרוסות דקות-דקות של ירקות מצופים בבלילה פריכה של קמח חומוס וקמח אורז. מתכון ללא גלוטן מהמטבח ההודי

6,023 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
פאקורה - טיגוניות ירק מהמטבח ההודי. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
פאקורה - טיגוניות ירק מהמטבח ההודי. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לטיגון:

לבלילה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הבלילה עד לקבלת תערובת בסמיכות של שמנת חמוצה.

2

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.

3

טובלים כל פרוסת ירק בבלילה ומעבירים אל השמן החם. מטגנים כ-4-3 דקות מכל צד, עד שמזהיב היטב. מוציאים לנייר סופג ומגישים.