מתכון

פארידה מאודה עם מיסו ועלי קפיר ליים

מנה ארומטית, קלילה ודלת שומן, שמשלבת תיבול יפני ותאילנדי ועושה הרבה רושם כשמניחים אותה על השולחן

4,592 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2017
פארידה מאודה בעלי בננה עם מיסו ועלי קפיר ליים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו
פארידה מאודה בעלי בננה עם מיסו ועלי קפיר ליים. צילום: דניה ויינר | סגנון: דלית רוסו

עלי בננה תמצאו בגינות פרטיות וציבוריות, אבל אפשר גם להשתמש בנייר אפייה רגיל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לתיבול:

אופן ההכנה

1

מערבבים מיסו עם מים ושמן שומשום בקערה.

2

חורצים את עור הדג בסכין ומברישים במיסו מבפנים ומבחוץ.

3

מניחים את עלי הבננה על משטח עבודה (כשאחד עולה מעט על השני), מפזרים עליהם את חומרי התיבול ומניחים את הדג. מקפלים את העלים ומהדקים בקיסמים או קושרים בחוט שפגט.

4

מרתיחים מים בכלי אידוי ומאדים את חבילת הדג על להבה בינונית במשך 20 דקות. מגישים מייד.