עלי בננה תמצאו בגינות פרטיות וציבוריות, אבל אפשר גם להשתמש בנייר אפייה רגיל.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתיבול:
אופן ההכנה
1
מערבבים מיסו עם מים ושמן שומשום בקערה.
2
חורצים את עור הדג בסכין ומברישים במיסו מבפנים ומבחוץ.
3
מניחים את עלי הבננה על משטח עבודה (כשאחד עולה מעט על השני), מפזרים עליהם את חומרי התיבול ומניחים את הדג. מקפלים את העלים ומהדקים בקיסמים או קושרים בחוט שפגט.
4
מרתיחים מים בכלי אידוי ומאדים את חבילת הדג על להבה בינונית במשך 20 דקות. מגישים מייד.