כאן הוספתי גרגרי חומוס כדי שיהפכו את הפילאף לארוחה טבעונית מזינה במיוחד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים בצל ומטגנים 6 דקות עד להזהבה קלה. מוסיפים אטריות ומטגנים עד שהן מזהיבות מעט. מוסיפים תבלינים ואורז ומטגנים עוד 2 דקות תוך כדי ערבוב.
2
מוסיפים מים רותחים ומלח ומביאים לרתיחה. מערבבים, מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות.
3
מוסיפים חומוס מעל האורז ומבשלים 5 דקות. מכבים את האש, ממתינים 10 דקות ומערבבים בעזרת מזלג.
4
מוסיפים כוסברה, מכסים וממתינים 5 דקות. מערבבים, מפזרים צנוברים ושקדים ומגישים.