מתכון

פינה קולדה ירוקה

האננס מכיל אנזימים שעוזרים למערכת העיכול, עלי התרד מכילים ברזל ומינרלים ושמן הקוקוס תורם לתחושת השובע.

יולי 2017
צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר
צילום: עודד מרום | סגנון: דיאנה לינדר

האננס מכיל אנזימים שעוזרים למערכת העיכול, עלי התרד מכילים ברזל ומינרלים ושמן הקוקוס תורם לתחושת השובע.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה (לא חובה):

אופן ההכנה

1

מורחים מעט דבש על שפת כל כוס וטובלים בצלחת עם קוקוס טחון לציפוי.

2

טוחנים את חומרי הגלם בבלנדר תחילה עם מחצית מכמות הנוזלים. מוסיפים עוד נוזל עד לקבלת הסמיכות הרצויה.

3

יוצקים לכוסות המקושטות ונועצים חתיכת אננס על שפת הכוס לקישוט.

גיוון: אם אין אננס טרי, משרים אננס מיובש (לא מסוכר) במים למשך 5 שעות.