מתכון

פלפל על האש

פלפלים על האש יכולים להיות תוספת נחמדה לצד הבשר או מנה כשלעצמה לצמחונים

17,235 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

גרסה ישראלית לאנטיפסטי האיטלקי. נחמד להוסיף מרצועות הפלפלים האלו לכריכים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולים את הפלפלים על גריל פחמים עד שהקליפה משחימה מכל הצדדים. מניחים בכלי סגור או בשקית ומצננים.

2

קולפים את הפלפלים, חוצים ומסלקים את הגרעינים ואת הממברנות הלבנות. אם רוצים קורעים לרצועות.

3

מערבבים את הפלפלים הקלויים בקערה עם שאר המרכיבים ומשהים חצי שעה. נשמר בקירור כמה ימים.