מתכון

פנקייק קוואקר וקינמון

ארוחת הבוקר המושלמת לסוף השבוע או כדי לפנק מישהו אהוב. מגישים את הפנקייק עם כל פרי עונתי שמתחשק

118,228 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פנקייק קוואקר וקינמון. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
פנקייק קוואקר וקינמון. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

מגישים עם כל פרי שמתחשק כל עוד הוא עסיסי ובשיא עונתו.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מערבבים קוואקר, קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון במעבד מזון. מוסיפים ביצה, חלב ושמן קנולה ומערבלים קלות רק עד לקבלת תערובת אחידה (עיבוד יתר יגרום לפנקייק להיות צמיגי).

2

מחממים מחבת טפלון או מחבת פנקייק על להבה נמוכה-בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן ויוצקים בעזרת מצקת כ-1/4 כוס מן התערובת. כשמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים כדקה נוספת. ממשיכים את הטיגון עם שאר הבלילה.

3

מגישים חם עם סירופ מייפל או דבש ופירות לפי הטעם.