מתכון

פסטלים במלית תפוחי אדמה וזעפרן

קל להכנה ומאוד טעים. חוטי הזעפרן מוסיפים מעט אצילות

23,536 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
פסטלים במלית תפוחי אדמה וזעפרן. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
פסטלים במלית תפוחי אדמה וזעפרן. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להדבקה

לטיגון:

אופן ההכנה

1

מכינים מחית תפוחי אדמה עם בצל ותבלינים.

2

מניחים כף מן התערובת על 1/2 עלה סיגר ומקפלים לצורת משולש. מדביקים עם תערובת של קמח ומים.

3

מטגנים בשמן חם עד להזהבה כ-2 דקות. מגישים מיד, חם ופריך.