מתכון

פפרדלה עם קייל חלוט וריקוטה

טעמים נקיים ללא התערבות של טיגון או הקפצה – זה בדיוק מה שמתאים לעדינות של הריקוטה הטרייה

3,562 בשלנים התעניינו במתכון זה
פפרדלה עם קייל חלוט וריקוטה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
פפרדלה עם קייל חלוט וריקוטה. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

טעמים נקיים ללא התערבות של טיגון או הקפצה – זה בדיוק מה שמתאים לעדינות של הריקוטה הטרייה. קליפת הלימון מעצימה את הרעננות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה מי מלח בסיר גדול. חולטים עלי קייל במים במשך 3 דקות לריכוך, שולפים בעזרת מלקחיים ומעבירים לקערה עם מי קרח.

2

מוסיפים את הפסטה לסיר עם המים הרותחים ומבשלים לדרגת אל-דנטה. מסננים.

3

מערבבים את הפסטה עם הקייל, ריקוטה ושאר החומרים ומגישים.