מתכון

פפרדלה פילה בקר של מסעדת קזן

בשר מוקפץ, פסטה יין וירקות הם המרכיבים שיהפכו את ארוחת הצהריים הזריזה למעדן של ממש

22,795 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2016
צילום: דניאל לילה
צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מזלפים כף שמן על בצל וצולים אותו כ-10 דקות עד לקבלת חריכה עדינה.

3

מרתיחים סיר גדול עם מי מלח. מבשלים פפרדלה עד לדרגת אל-דנטה על פי הוראות היצרן.

4

בזמן שהפסטה מתבשלת מחממים מחבת גדולה עם יתרת שמן הזית ומקפיצים פטריות ועגבניות עם הבצל הצלוי 4-3 דקות. מוסיפים שום ומתבלים במלח ופלפל שחור.

5

יוצקים יין ומבשלים 3-2 דקות עד שאלכוהול מתאדה. יוצקים ציר ומצמצמים כ-2 דקות עד להסמכה קלה של הרוטב. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומורידים מהכיריים.

6

בינתיים מחממים מחבת ברזל עם כפית שמן זית וצורבים את נתחי הפילה כחצי דקה מכל צד.

מגישים

7

שמים את הפסטה בצלחות הגשה, מפזרים מעל נתחי פילה ומקשטים בעלי בזיליקום.

ב"קזן בראסרי" אפשר לפגוש זוגות ששותים כוס יין על הבר הארוך וממש לידם משפחות גדולות שחוגגות אירוע משמח. בזכות החלל רחב הידיים, המעוצב באקלקטיות מוקפדת, אין תחושה של עומס וכל אחד מצליח למצוא פינה נינוחה. גם התפריט מתאים למגוון נסיבות ומצבי רוח וכולל נשנושים כמו טונה צרובה בתבלינים פיקנטיים לצד מנות בשר גדולות יותר שישביעו אדם רעב: המבורגר עם קציצה שמנמנה ועסיסית, מנת פסטה עם נתחי פילה וירקות צלויים.