עבור תבנית מרובעת בגודל 25 ס"מ או עגולה בקוטר 26 ס"מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לפיזור:
אופן ההכנה
1
חותכים 3 גבעולי כרשה למקטעים ומבשלים במים כ-20 דקות. מסננים, סוחטים ומקררים.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
3
פורסים את 2 גבעולי הכרשה הנותרים ומטגנים עם בצל כ-5 דקות עד להזהבה קלה. מוסיפים שום ומטגנים עוד דקה. מתבלים בבהראט ואגוז מוסקט, מערבבים, מסירים מהאש ומקררים מעט.
4
מערבבים היטב את הכרשה המבושלת והמטוגנת עם מחית תפוחי אדמה, בשר, קמח וביצים. מוסיפים פטרוזיליה, מלח ופלפל, מערבבים ומעבירים לתבנית. מפזרים מעל שומשום.
5
אופים 45 דקות עד שהפשטידה יציבה ופניה זהובים. מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות, פורסים ומגישים.