מתכון

צ'אטני תמרינדי

עוד אחד ממיני המטבלים הקבועים שמוגשים לצד ארוחות הודיות, וכל סועד מוסיף אותו ומתבל לעצמו את התבשיל

8,873 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2016
צ'אטני תמרינדי. צילום: shutterstock
צ'אטני תמרינדי. צילום: shutterstock

מדובר במנעד טעמים עזים של חמוץ-מתוק-חריף.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה את כל החומרים בסיר, מעבירים ללהבה נמוכה ומבשלים כ-20 דקות.

2

מסננים דרך מסננת דקה ומצננים. נשמר במקרר עד שבועיים ואפילו יותר.