מתכון

צ'יפס תפוחי עץ מתובלים

הנשנוש האולטימטיבי - בריא, פריך ומתוק - להיט בטוח בקרב הילדים

11,013 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2017
צ'יפס תפוחי עץ מתובלים
צ'יפס תפוחי עץ מתובלים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מוציאים את ליבת התפוחים בעזרת תפוחן ופורסים אותם על קליפתם לפרוסות דקיקות — רצוי בעזרת מנדולינה, אך אפשר גם בסכין חדה. מעבירים לקערה.

3

מתבלים את פרוסות התפוחים במלח, סוכר, קינמון וצ'ילי ומערבבים. מסדרים בשכבה אחת בתבנית.

4

אופים כשעה, הופכים את הפרוסות ואופים כחצי שעה-שעה נוספת (תלוי בעובי הפרוסות) עד שהן מתייבשות.

5

מצננים לחלוטין ושומרים בקופסה אטומה כ-4 ימים מחוץ למקרר.

לבלוג של זהר לוסטיגר בשן