מתכון

צ'רמולה איטלקי

בצ'רמולה האיטלקי יש את אותה טכניקה של הצ'רמולה האותנטי, רק עם טעמים שמושכים חזק לכיוון האיטלקי-ים תיכוני

2,723 בשלנים התעניינו במתכון זה
צ'רמולה איטלקי
צ'רמולה איטלקי

מה עושים איתו?
• מטפטפים על מגוון ירקות אפויים כגון תפוחי אדמה, בטטות, דלעת, שומר ועוד.
מכינים ממרח ביצים חריף: מבשלים ביצים קשות, מועכים ומתבלים במיונז וצ'רמולה.
מכינים מצ'ורמלת: מוסיפים כפית לביצה טרופה ומכינים חביתה או מקושקשת עם טוויסט.
מכינים ברוסקטה: מורחים על פרוסת לחם קלויה לפני שמניחים עליה גבינת עיזים בשלה.
מכינים ממרח שעועית לבנה: מועכים כוס שעועית לבנה עם שן שום (כתושה או 2 שיני קונפי) וכפית גדושה של צ'רמולה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מעט את השמן, אבל לא מגיעים לרתיחה.

2

מוסיפים את החומרים למעט מיץ וקליפת לימון ומכבים את האש.

3

כשמתקרר מוסיפים מיץ וקליפת לימון ומערבבים.

4

שומרים בצנצנת במקרר עד 3 שבועות.