עכשיו, כשהטורטיות זמינות בכל סופר, ממש חבל לא לעשת בהן שימוש. הטוסט המקסיקני אידיאלי לגריל בחוץ. הטורטיות שומרות על הטריות, קלות והכי טעימות כשהן חמות ומתפצפצות. תשכחו מהלחם — זהו זמן הטורטיות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להברשה:
לסלסה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי הסלסה. בשלב הזה אפשר לשמור את התערובת במקרר ולקחת בקופסה כשיוצאים החוצה.
2
מחממים גריל.
3
מברישים צד אחד של כל טורטייה במעט שמן זית. מניחים את הטורטיה על הגריל, כשהצד המשומן כלפי מטה. מניחים בזהירות 2 כפות גדושות מהסלסה במרכז הטורטייה ומקפלים מחצית מהטורטייה על המלית (זאת קאסדייה).
4
לוחצים מעט, עד שהקאסדייה משחימה משני הצדדים והגבינה נמסה. אפשר לחתוך לשניים ולטבול בשמנת חמוצה או סלסה.