מתכון

קאסדיות עם סלסה של תירס, פלפלים, מוצרלה וצ’ילי

הכירו את הקאסדייה (הטוסט המקסיקני) - עמוסה בטעמים רעננים של תירס טרי, צ’ילי וכוסברה

7,799 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2016
קאסדיות עם סלסה של תירס, פלפלים, מוצרלה וצ’ילי. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
קאסדיות עם סלסה של תירס, פלפלים, מוצרלה וצ’ילי. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

עכשיו, כשהטורטיות זמינות בכל סופר, ממש חבל לא לעשת בהן שימוש. הטוסט המקסיקני אידיאלי לגריל בחוץ. הטורטיות שומרות על הטריות, קלות והכי טעימות כשהן חמות ומתפצפצות. תשכחו מהלחם — זהו זמן הטורטיות.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להברשה:

לסלסה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי הסלסה. בשלב הזה אפשר לשמור את התערובת במקרר ולקחת בקופסה כשיוצאים החוצה.

2

מחממים גריל.

3

מברישים צד אחד של כל טורטייה במעט שמן זית. מניחים את הטורטיה על הגריל, כשהצד המשומן כלפי מטה. מניחים בזהירות 2 כפות גדושות מהסלסה במרכז הטורטייה ומקפלים מחצית מהטורטייה על המלית (זאת קאסדייה).

4

לוחצים מעט, עד שהקאסדייה משחימה משני הצדדים והגבינה נמסה. אפשר לחתוך לשניים ולטבול בשמנת חמוצה או סלסה.